perjantai 28. maaliskuuta 2014

The wind of change? Yes, the wind of change.

Heipä hei!

Blogi on ollut taas kuoleman hiljainen viimeiset 12 päivää, koska olen suorittanut jonkin näköistä itsetutkiskelua ja priorisointia kaikkien työn alla olevien asioiden kesken. Lähimmät lukijat tietävätkin, että luen tällä hetkellä ihan hulluna lääketieteellisen pääsykokeisiin, mikä vie karhun osan ajastani. Välillä tuntuu, että elämä koostuu lähinnä yliopisto-opiskelusta, pääsykokeisiin pänttäämisestä, kaloreiden laskemisesta, hulluna treenaamisesta ja nukkumisesta. Ja tämä sama kaava sitten toistuu oikeastaan päivästä toiseen, joinain päivinä treenaaminen vaan vaihtuu työvuoroon. Tärkeintä tällä hetkellä on kuitenkin, että saatan tämän muutaman vuoden kestäneen hakuprosessin vihdoin ja viimein kunnialla päätökseen ja teen kaikkeni sisään pääsyn eteen.

Tästä taas päästään sopivalla aasin sillalla leipomisen ja ajanpuutteen yhdistämiseen. Kuten jokainen ehkä on jo huomannut, blogini sisältö on muuttunut ensinnäkin terveyspainotteiseksi ja kakut sun muut herkut ovat saaneet väistyä. Lisäksi leivontapäivityksiä ilmestyy hyvin harvoin. Tähän on yksinkertaisesti syynä ajanpuute ja tällä hetkellä myös herkuttelevien suiden puuttuminen. Olenkin siis lähiaikoina joutunut oikeasti pyörittelemään ajatusta tämän blogin lopettamisesta. En vain koe saavani tästä enää irti mitään minulle mieluisaa. Päivitysten tekeminen tuntuu ennemminkin pakkopullalta, koska ajatukseni ovat aivan jossain muualla ja tiedän puhuvani ensimmäisessä lauseessa painonpudotuksesta ja seuraavassa jo puhunkin taas yltiörasvaisten herkkujen puolesta, joita en tällä hetkellä suustani tunge yhtään alas. Logiikka puuttuu siis kokonaan. Tahtoisin ehdottomasti tarjota niille vähille lukijoille, jotka blogiani lukevat, sanoja, joiden takana voin itse täysin seistä. Minusta on lisäksi ihanaa puhua asioista, joista itse nautin ja jakaa omaa innostustani ja saada mahdollisesti joku muukin innostumaan samoista asioista. Eikö teistäkin olisi paljon hienompaa lukea asioista, jotka saavat minut aivan pähkinöiksi?

Aluksi mietin, että olisin muuttanut tämän samaisen blogin lifestyle- ja fitnessblogiksi, mutta pitkän pohdinnan jälkeen totesimme Markuksen kanssa molemmat tämän vaihtoehdon liian hankalaksi toteuttaa. Joutuisin kuitenkin näkemään suuren vaivan ulkoasun muuttamiseksi, joten pääsen ehdottomasti helpommalla, kun perustan aivan uuden blogin aivan uutta tarkoitusta ajatellen. Samalla saan tuoreen alun koko projektille, eivätkä vanhat postaukset pyöri koko ajan taka-alalla ja muistuta entisestä ja blogin alkuperäisestä tarkoituksesta. Lisäksi pidän ajatuksesta backup planista, eli periaatteessa minulla olisi kuitenkin aina mahdollisuus palata puhtaasti tämän leivontablogin äärelle ja jatkaa siitä, mihin olen jäänyt. Samaan aikaan minulla on kuitenkin haikea olo, kun suunnittelen tästä blogista luopumista.

Viikonlopun aikana tulen luomaan täysin uuden blogipohjan, josta tulee alkamaan uusi matkani lifestyle- ja fitnessbloggaajana tämän hetkisen elämäntilanteeni sallimissa rajoissa. Maanantaina onkin alkamassa kuukauden kestävä projekti, josta uuden blogin kirjoittaminen on hyvä aloittaa! Toivotan kaikki nykyiset lukijat sydämellisesti tervetulleiksi myös lukemaan uutta blogiani, jossa reseptit ja leivonnaiset tulevat aina olemaan isossa osassa, koska ruuanlaitto kokonaisuudessaan on yksi suurimmista intohimoistani. Tämän lisäksi pääsette nykyistä enemmän kurkistamaan myös minun omaan elämääni ja jakamaan kanssani elämäni hyviä ja huonoja hetkiä! ;-) 

Viikonlopun tuomia asioita odotellessa,

Viivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti